Blogarchief

Blogarchief

Zoeken in deze blog

zondag 10 september 2017

GRATIS ONTBIJT BIJ PATHÉ VERDIENT MEER AANDACHT

Tijdens de Zaterdag 9 September 2017 en Zondag 10 September 2017 bezocht ik de film en het gratis ontbijt bij City Pathe. Echter was de koffie goed en jus d'orange fijn fris, maar de croissants waren droog en waarschijnlijk niet echt vers maar oud of uit een vriezer. Jammer en eigenlijk niet echt Pathé waardig.


Het is Zaterdag ochtend en ik bezoek het ontbijt van de Pathé op de locatie bij het Leidseplein waar de mensen altijd uiterst vriendelijk zijn. Een prachtige locatie met liften en trappen.
Het is met de trap een behoorlijke klim als je met een bordje waarop je je croissant hebt gelegd en je kartonnen bekertje met koffie en een glas met jus d'orange naar boven gaat. Het is een goede service en een leuk extraatje dat ontbijt. Vriendelijke mensen van Pathé die je vragen of je koffie of thee wilt ... en de jus d'orange aanwijzen die je zelf mag inschenken vanuit een karaf bij de snacks en hapjes-bar op de 1e verdieping ... daarna klim je met je handen vol naar zaal 5, 6 of 7 of als je geluk hebt zit je op die zelfde 1e etage in zaal 1, 2 of 3 of achterin zaal 4. Let dan op de kleine opstapjes.
Gelukkig staan er ook tafeltjes en stoelen en mooie ronde staantafels waar je even kan landen en misschien alvast een hapje kan nemen van je croissantje of een slok neemt van die verse jus d'orange.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

socialclub Den Haag of eigenlijk A-Sociale Club Den Haag

Er zijn zoveel momenten in het leven ... en sommige zijn confrontaties. Vandaag bijvoorbeeld, een confrontatie met de SocialClub Den Haag ,...

populair