Blogarchief

Blogarchief

Zoeken in deze blog

dinsdag 12 september 2017

VR in Pathé Cinemec Utrecht

Het is dinsdag. De dag dat er elke week een sneakpreview draait in de bioscopen van Pathé. Maar ook draait er vandaag een voorpremiere van de film Gifted bij de Pathé Cinemec in Utrecht.

Heel onverwachts stap ik het Cinemec Pathé precies optijd binnen. Want met een speling van ruim 30 minuten mag ik nadat ik me als pers heb aangemeld bij de balie als 1e de VR experience van de Dream van DALI zien.
In prachtige ronde draaistoelen zoals ik die nog herken van het Eye museum in Amsterdam toen ik daar hielp bij 1 van de 1e VR experiences. Maar nu draaien er 4 films in Utrecht van 15 a 20 minuten.

Ik weet nog precies hoe de VR bril werkt en de koptelefoon zit zeer comfortabel. Dan zie ik een animatie van de DALI Dream experience.
Echt een bijzondere beleving.Bij Pathé CineMec Utrecht kun je tot en met 15 oktober jezelf verliezen in de mooiste of engste virtuele werelden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

socialclub Den Haag of eigenlijk A-Sociale Club Den Haag

Er zijn zoveel momenten in het leven ... en sommige zijn confrontaties. Vandaag bijvoorbeeld, een confrontatie met de SocialClub Den Haag ,...

populair