Blogarchief

Blogarchief

Zoeken in deze blog

maandag 11 september 2017

vragenuur


Op dinsdag 5 september 2017 ging het wekelijkse vragenuur over actuele onderwerpen in de media: 
een middel voor levensbeëindiging, 
een toename van de arbeidsongevallen, 
de Noord-Koreaanse kernproef 
en mannen met bivakmutsen die protesteerden tegen de komst van een nieuwe islamitische school.
TweedeKamer / Vragenuur 
Vragenuur / 14:00 -15:00 Den Haag / http://www.TweedeKamer.nl
Wangedrag vanuit Noord-Korea staat centraal tijdens dit vragenuur nadat er gesproken is over lerarensalarissen en de formatie.
Minister Koenders sprak over militaire escalaties en miscalculaties. De VN veiligheidsraad heeft dit militaire aspect hoogst op de agenda staan.
Het kernwapen programma brengt modiale discussie en sancties worden verwacht vanuit Amerika en China.
De Nederlandse regering staat open voor een dialoog, mogelijkheden vanuit Noord-koreanen die zich willen inzettten voor vrede en veiligheid kunnen zich vanuit het buitenland actief inzetten en hun netwerk daarbij raadplegen om een actievere rol te kunnen bereiken in inzicht, controle en het tegen gaan van enige bedreiging.

Tijdens het vragenuur werd een mening gevraagd aan de Minister over de aspecten omtrent wetsartikelen die gaan over de veiligheid, verantwoordelijkheden omtrent bedrijven en ondernemen. Preventieve maatregelingen en wettelijke normen na leven is daarbij natuurlijk een vereiste en om meer te bereiken dient de focus gericht te zijn op eerlijk werken en een fatsoenlijke arbeidsmarkt. Diverse FTE scenario's en andere mogelijke besluiten is aan het kabinet. Op 5 September sprak Minister Asscher hierover na de gemaakte kamervragen.
Volgens ingewikkelde grotere constructies die onderzocht kunnen worden danzij een dergelijk besluit, .. aanzienlijke taakstellingen die begonnen zijn en de vele inspecteurs en hun manier van werken is daarbij een effectief en gericht doel.

Het kabinet dient een keuze te maken tussen capaciteit en de snelheid en kwaliteit om de urgentie van dit probleem op te lossen.
Dankzij een dergelijk excuus als de formatie, capaciteitsproblematiek en de positie waarin de regering zich nu bevindt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

socialclub Den Haag of eigenlijk A-Sociale Club Den Haag

Er zijn zoveel momenten in het leven ... en sommige zijn confrontaties. Vandaag bijvoorbeeld, een confrontatie met de SocialClub Den Haag ,...

populair